GMA-fs.nl

Management & Organisatie

Waarom kiezen voor onze trainingen??

Waarom kiezen mensen en organisaties voor onze managementtrainingen? Aan onze trainingen liggen, naast wetenschappelijke studies ook jarenlange trainingservaringen ten grondslag inzake het menselijk gedrag en de mogelijke gedragsveranderingen. Aan de basis hiervan ligt het door ons ontwikkelde 4-M-concept van gedragsverandering en enkele beproefde gedragswetenschappelijke standaarden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van individuele werkbladen, workshops, instructiefilms, realistische praktijksimulaties en videorollenspelen.

Grensverleggende trainingen

Wij zijn grensverleggend. Daarom zijn onze trainingen niet vrijblijvend. Dat betekent dat onze trainers en consultants de deelnemers een spiegel voorhouden met betrekking tot hun huidige gedrag en het gewenste gedrag. Zij worden direct geconfronteerd met de consequenties van hun (niet-)handelen. Dit wordt als bijzonder leerzaam ervaren. Via persoonlijke confrontatie zetten wij dus mensen in beweging. Hard, fair en altijd met respect voor de ander. Door deze werkwijze worden leerpunten direct in de dagelijkse praktijk van de deelnemer toegepast en worden dus grenzen verlegd. U als opdrachtgevers verkrijgt dus het hoogste rendement uit de trainingen. Op grond van jarenlange ervaring en expertise hebben wij een aantal unieke en resultaatgerichte trainingen ontwikkeld, die naadloos aansluiten op specifieke doelstellingen. Een van de trainingen is de green belt of black belt training, die veel worden gegeven.

Persoonlijk advies

Om de voor u meest effectieve training te vinden, die dus exact aansluit op uw doelstellingen, kunt u natuurlijk contact opnemen met ons. Graag geven wij u op basis van een grondige analyse een vrijblijvend en kosteloos advies, dat optimaal aansluit op uw situatie.

Trainingen exclusief voor uw organisatie

Alle trainingen op deze website, of een compilatie hiervan, kunnen als in-company training door ons worden uitgevoerd. Dit gebeurt in nauw overleg met u als opdrachtgever, rekening houdend met de unieke cultuur, aanpak en visie van uw organisatie. De specifieke behoeften en wensen van de medewerkers binnen uw bedrijf worden vertaald naar concrete trainingsdoelstellingen en vormen de basis van deze trainingsprogramma's. Maatwerk dus. Voordeel voor u is dat uw dagelijkse praktijk centraal staat. Hierdoor kunnen de deelnemers het geleerde direct in de praktijk toepassen.